De beste robotstofzuiger - Ecovacs Deebot 600

De beste robotstofzuiger - Ecovacs Deebot 600

13 november 2019

Bent u op zoek naar een geschikte robotstofzuiger? Dan is de Ecovacs Deebot 600 wellicht wat voor u. Deze robotstofzuiger is een van de populairste op coolblue.nl en bol.com en is verkrijgbaar in wit of zwart.

Wilt u eerst meer weten over een robotstofzuiger en waarom u deze dient aan te schaffen, lees dan eerst "Waarom zou je een robotstofzuiger moeten aanschaffen?". En mocht u de behoefte hebben om niet alleen de o.i. beste robotstofzuiger te zien, dan kunt u hier overzichtelijk alle typen en prijzen vinden.

Wie is Ecovacs?

Ecovacs Robotics is een expert op het gebied van “smart” leven, en is daarom ook gespecialiseerd in research, development en design. Ecovacs zorgt ervoor dat mensen zoals u meer tijd over hebben om te genieten van het leven. De robot-stofzuigers dragen een aanzienlijk steentje bij aan de dagelijkse huishoudelijke taken. Zo wordt het leven dus net een beetje comfortabeler. Ecovacs Robotics hoort bij de top drie merken in-home robots wereldwijd. In China is het marktaandeel van Ecovacs zelfs 65%, wat Ecovacs Robotics het nummer 1 merk maakt in ’s werelds grootste en snelst groeiende economie. Ecovacs Robotics heeft al diverse prijzen mogen ontvangen voor haar innovatieve producten, waaronder bijvoorbeeld de Red Dot Award voor het beste productontwerp in 2015, en in 2014 de CES Innovations Design and Enginering Award 2014, beide voor de unieke vensterreinigingsrobot WINBOT. Als pioneer in de robot-industrie, heeft Ecovacs Robotics het doel om voortdurend nieuwe, innovatieve ideeën te ontwikkelen en op deze manier een bijdrage te leveren aan de technologische ontwikkelingen wereldwijd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de producent zelf.

Enkele kenmerken van de Deebot 600 robotstofzuiger

De DEEBOT 600 combineert een uitgebreid reinigingssysteem met innovatieve technologie voor een grondiger en efficiëntere reiniging. Uitgerust met meerdere reinigingsmodi en een laag geluidsniveau, werkt DEEBOT op de achtergrond, stofzuigend terwijl u doet waar u op dat moment mee bezig bent.

 • Geoptimaliseerde reinigingsmodus voor harde vloeren
 • Auto-, Edge- en Spot-modi
 • Geplande reinigingen
 • Automatisch opladen
 • Tot 110 minuten. Looptijd en 520 ml vuilnisbak
 • Werkt met Amazon Alexa en Google Assistant
 • Stofzuigercontainer type: Stofzak
 • Kleur: Wit of zwart
 • Vorm: Rond
 • Stofcapaciteit (totaal): 0,3 l,
 • Geluidsniveau: 64 dB,
 • Vuilafscheidingsmethode: Filtrerend.
 • Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium, 
 • Capaciteit van de accu/batterij: 2600 mAh, 
 • Looptijd: 110 min. 
 • Diameter: 33,2 cm, 
 • Hoogte: 79 mm, 
 • Gewicht: 3,3 kg

Productomschrijving namens de specialisten van Coolblue

De Ecovacs Deebot 600 is een robotstofzuiger die eigenlijk 2 dingen doet: hij stofzuigt de vloer én haalt er als jij dat wilt ook gelijk een vochtige doek overheen. Vul het waterreservoir met een sopje en bevestig de meegeleverde microvezeldoek onder de robot. De robot zuigt de vloer en haalt dan gelijk het fijnstof mee. Door het reservoir is het niet nodig de doek steeds opnieuw nat te maken. Stel via een app op je telefoon een schoonmaakschema in voor de rest van de week. Op die manier is het niet nodig de robot elke keer zelf aan te zetten. En is de accu leeg? Dan rijdt de robot zelf terug naar het laadstation.

Productomschrijving namens de specialisten van bol.com

Op zoek naar een basis robotstofzuiger die je ondersteunt bij het stofzuig- en dweilwerk in huis? Dan is de Ecovacs Deebot 600 met een systematische schoonmaakroute geschikt voor jou. Deze robot is geschikt voor harde vloeren en heeft een gebruikstijd van maximaal 110 minuten. Deze robot maakt niet alleen schoon, maar ook fris dankzij de OZMOTM dweiltechnologie. Wil jij graag dat de robot 's nachts schoonmaakt? Deze robot kan je programmeren volgens een tijdschema.

Pluspunten van de Ecovacs DEEBOT 600:

 1. Geschikt voor harde vloeren
 2. Deze robotstofzuiger is multi-inzetbaar en kan ook dweilen dankzij de OZMOTM dweiltechnologie.
 3. De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.
 4. Deze robot is programmeerbaar, waardoor hij op de door jou ingestelde dag en tijdstip automatisch van start gaat

Goed om te weten:

 1.  Deze robot beschikt niet over vuildetectie.
 2.  De robotstofzuiger heeft geen mogelijkheden tot gebiedsafbakening.
 3.  Veel drempels in huis? Deze robot stofzuiger is niet in staat om hoge drempels te passeren.
 4. Deze robotstofzuiger is niet om staat om automatisch het stofzuigprogramma te hervatten wanneer de batterij weer is opgeladen aan het basisstation.

De Ecovacs DEEBOT 600 wordt standaard meegeleverd met:

 •  Laadstation
 •  Handleiding
 •  Accessoires – Afstandsbediening

Wat kost de Ecovacs Deebot 600?

De prijs voor de Ecovacs Deebot 600 varieert van € 199,- tot € 239,-. Ons advies is om u aankoop te doen bij Bol.com of Coolblue.nl, aangezien de prijzen hier het laagste zijn en de service en bezorging erg goed en snel. Ook kunt u op deze websites nog meer informatie vinden over deze specifieke robotstofzuiger en eventueel vergelijken met andere robotzuigers.

Reviews en ervaringen van de Ecovacs Deebot 600

Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger met een goede prijs kwaliteit maar wil je niet meteen honderden euro's uitgeven? Dan is de Deebot 600 van Ecovacs echt een heel goed instapmodel. Het is natuurlijk altijd fijn om al de ervaringen van echte gebruikers te lezen. We hebben er hieronder een aantal voor je op een rij gezet:

"Als je wil starten met een robotstofzuiger maar niet direct €500 wil uitgeven is dit echt een topding. Zuigt goed en dweilt goed. Best snel en maakt echt weinig geluid voor een stofzuiger. App werkt ook perfect !"

"Aanrader. Het neemt nooit de human touch weg en het blijft een hulpmiddel, maar voor het dagelijkse oog zorgt het toch voor een nettere stofvrijere resultaat. Zeker als je huisdieren hebt!"

"Subliem apparaat. Zochten een "hulp in de huishouding" ter ondersteuning, waar we normaal 3x in de week zelf stofzuigden (kind én huisdieren) waren we al blij als we dit naar 1 a 2 keer konden brengen. Maar sinds de aanschaf van deze hulp heb ik de stofzuiger en dweil zelf nog niet vast gehad... Gaat boven verwachting uit. Van "dweil"functie had ik weinig verwachting, maar ook dat is écht zeer goed. Natuurlijk, haalt geen aangekoekte vlekken weg (gevallen fruithapje dus echt even zelf voorboenen ;) , maar laat vloer wel zeer fris achter. En de voet- en handafdrukjes wist hij keurig. Eenvoudig te bedienen via afstandbediening of app, via de app ook op vaste tijden in te plannen of van afstand te starten. Keert keurig zelf terug naar laadstation, al is dat soms nog even zoeken. Vrij laag apparaat, dus komt ook makkelijk onder salontafels / kasten / stoelen waar we zelf niet zo makkelijk bij kwamen."

"Gezien de prijs en de schoonmaakresultaten is het een aanrader. Alle haren van de huisdieren worden keurig gestofzuigd. Hij werkt goed op harde vloeren. Heb hem nog niet kunnen testen op een tapijt."

Ben je bereid om iets meer uit te geven aan een robotstofzuiger? Dan is de iRobot Roomba 906 wellicht iets voor jou. Lees hier de complete review van de Roomba 906.

Ecovacs DEEBOT 600 - Robotstofzuiger
€ 209,00
Uiterlijk 10 april in huis

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden