Wat zijn de 10 beste draadloze stofzuigers van 2020?

Wat zijn de 10 beste draadloze stofzuigers van 2020?

Wat zijn de 10 beste draadloze stofzuigers van 2020?
24 december 2019

Iedereen heeft een stofzuiger nodig in huis en met de techniek van tegenwoordig is het wel zo gemakkelijk om een draadloze stofzuiger aan te schaffen. Dit kan eventueel ook een robotstofzuiger zijn, lees hier wat de voordelen ervan zijn. 

Er zijn in de huidige tijd zoveel aanbieders van stofzuigers, om van het aantal typen stofzuigers nog maar te zwijgen, dat het niet makkelijk is om de juiste stofzuiger te vinden die voldoet aan je verwachtingen en budget. Zodoende staan hieronder de 10 beste draadloze stofzuigers van 2020, zodat je eenvoudig en snel de beste en meest passende stofzuiger voor in huis kunt bestellen.

Rowenta Air force Flex 560 RH9474WO - Steelsto...
 
€ 359,00
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

 

 

 

 

Top 10 draadloze stofzuigers van 2020

Hierbij de 10 beste stofzuigers van 2020 in willekeurige volgorde. De stofzuigers zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, prijs, gebruiksgemak, ervaringen, reviews en overige criteria. Kortom; zeer strenge selectiecriteria hebben geresulteerd in de 10 beste stofzuigers van 2020.

Gratis Dyson Toolkit bij V11 absolute - Aanbieding.nl

1. Dyson V11 Absolute

Met deze stofzuiger is het absoluut niet meer nodig handmatig te wisselen tussen verschillende zuigstanden. Je ontvangt namelijk naast een zachte parketborstel voor houten vloeren, een speciaal ontwikkelde Torque-zuigmond. Deze borstel herkent de ondergrond en past hier de zuigkracht automatisch op aan wanneer de steelstofzuiger in de auto-stand staat. Deze stand lees je af op het LCD-scherm. Je ziet hierop ook direct tot op de seconde hoeveel accu je nog over hebt en schakelt handmatig tussen de standen. Is er een foutmelding? Dan geeft het scherm direct aan waar het probleem zit en hoe je dit zelf oplost. Door de optimalisatie in de luchtstroom, blijft de zuigkracht van de Dyson V11 hoog, zelfs als de stofbak vol raakt.

Dyson V11 Absolute Main Image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Philips SpeedPro Max Aqua series 8000 XC8149/01

Je laat hiermee een hele krachtige en veelzijdige steelstofzuiger in huis. De PowerCyclone 10 motor zorgt voor een hoge zuigkracht tot 80 minuten in de laagste stand. Stofzuig je een vloerkleed, dan gaat de accu in de turbostand 30 minuten mee. Door de verlichting op de zuigmond zie precies waar het vuil ligt. Ook is deze zuigmond voor 360° open. Hierdoor stofzuig je niet alleen voorwaarts, maar ook naar achter en opzij.

3. Dyson V10

Met een accuduur van 60 minuten in de basisstand stofzuig je het hele huis in 1 keer. De basisstand is 1 van de 3 standen op deze steelstofzuiger, en voldoet voor de meeste stofzuigklussen. Heb je meer hardnekkig vuil, zoals grote stofwolken of grind? Gebruik dan de tweede stand. De turbostand heb je alleen nodig als je een vloerkleed of laagpolig tapijt stofzuigt. Door het gewicht van 2,5 kilo til je de steelstofzuiger moeiteloos de trap op en af. Verwijder eenvoudig de steel en tover de steelstofzuiger om tot kruimelzuiger. Wil je een krachtige steelstofzuiger met een lange accuduur, dan is dit een goede keuze voor jou.

4. Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01

Je haalt naast een krachtige steelstofzuiger ook direct een dweil in huis. Je ontvangt namelijk 2 mondstukken én een mini-turboborstel voor dierenharen. De LED-combiborstel gebruik je om de vloer 75 minuten lang te stofzuigen, zelfs op donkere plekken. Door de verlichting zie je namelijk precies waar het vuil ligt. Ook is deze zuigmond voor 360° open. Hierdoor stofzuig je niet alleen voorwaarts, maar ook naar achter en opzij.

Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 Main Image

5. Eufy RoboVac G10 Hybride

Haal een krachtige basis robotstofzuiger in huis die je vanuit je luie stoel bedient. Je gebruikt namelijk eenvoudig de app op je mobiele telefoon óf vraagt Google of Alexa om de robot te starten. Wil je dat de robot een ruimte niet verlaat of juist betreedt? Gebruik dan de meegeleverde magneetstrip. De robotstofzuiger rijdt willekeurig door het huis, maar wanneer hij een tapijt of vloerkleed oprijdt verhoogt 'ie automatisch de zuigkracht. Hierdoor pakt de robot ook dierenharen op van de ruwe ondergrond. Met een hoogte van 7,2 centimeter stofzuigt de robot gemakkelijk onder meubels en is de accu leeg? Dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

6. Bosch Athlet BBH625W60

Je haalt hiermee een krachtige steelstofzuiger in huis die dankzij de hoge zuigkracht en lange gebruiksduur niet onderdoet voor een reguliere stofzuiger. Verschil met een reguliere stofzuiger is dat deze steelstofzuiger compact van formaat en licht van gewicht is. Hierdoor neem je hem gemakkelijk mee door het hele huis. Je hebt keuze uit 3 standen. Zo is er een stand voor lichte vervuiling en voor normale vervuiling. Heb je iets extra's nodig? Dan schakel je de turbostand in. De borstels in de zuigmond draaien op hoge snelheid rond. Zo komt diepliggend vuil los en is deze steelstofzuiger ook geschikt voor gebruik op tapijt.

7. Dyson Cyclone V10 Animal

Met een accuduur van 45 - 60 minuten in de basisstand stofzuig je met de Dyson Cyclone V10 Animal het hele huis in 1 keer. De basisstand is 1 van de 3 standen op deze steelstofzuiger en voldoet door de krachtige motor voor bijna alle stofzuigklussen. Heb je meer hardnekkig vuil, zoals grote stofwolken of stofzuig je tapijt? Gebruik dan de middelste of zelfs de turbostand. Met de mini-turboborstel tover je de steelstofzuiger om tot krachtige kruimelzuiger. Zelfs dierenharen verdwijnen eenvoudig in de grote stofbak van 0,76 liter. Wil je een krachtige steelstofzuiger, met een lange accuduur én accessoire speciaal voor dierenharen, dan is dit een goede keuze voor jou.

8. Ecovacs Deebot OZMO930

Hiermee heb je controle over wat de robot precies doet. Naast dat je deze robotstofzuiger bestuurt via een app, bepaal je via deze app namelijk ook welke schoonmaakroute de robot aflegt. Daarnaast plaats je op de plattegrond in de app gemakkelijk een virtuele muur als je wilt dat de robot delen van de kamer vermijdt. Wil je jouw vloer naast stofzuigen ook gelijk dweilen? Vul dan het waterreservoir en de robot doet de rest. Ligt er in de kamer een vloerkleed, dan slaat hij deze tijdens het dweilen over. Als de dweilfunctie niet is ingeschakeld herkent de robot een kleed en zet dan automatisch de turbofunctie aan. Handig, ondergaat ook het kleed gelijk een grondige reiniging.

ECOVACS DEEBOT 500 Robotic Vacuum Cleaner with Max Power Suction, Up to 110 min Runtime, Hard Floors & Carpets, App Controls, Self-Charging, Quiet

9. AEG FX9-1-ALRG

Maakt het op meerdere manieren gemakkelijker om overal te stofzuigen, hoe lang je ook bent. Je past deze steelstofzuiger namelijk eenvoudig in hoogte aan. Voor kleine stofzuigklussen haal je de stang van de stofzuiger. Er komt dan een flexibele slang tevoorschijn om de vensterbank en plinten schoon te maken. Led verlichting zorgt ervoor dat je op donkere plekken precies ziet waar het vuil ligt. Daarnaast stofzuig je met een volle accu 60 minuten onafgebroken door.

10. Rowenta Air Force Flex 560 RH9474

Hiermee stofzuig je ook moeilijk bereikbare plekken in een handomdraai schoon. Deze steelstofzuiger heeft namelijk een flexibel stuk in de stang. Hierdoor buig je `m eenvoudig in de gewenste hoek en kom je beter onder lage meubels, zoals de bank of het bed. Door de verlichting op de zuigmond zie je op deze plekken ook meteen goed waar het stof ligt. Voor hoge plekken ontvang je een up-top borstel. Hiermee haal je ook gelijk het stof bovenop de kast weg tijdens het schoonmaken. Met een volle accu stofzuig je 35 minuten lang het huis. Is de accu leeg maar wil je de bovenverdieping nog stofzuigen? In 3 uur is de accu weer opgeladen.

Tot slot

Neem eventueel ook een kijkje op Bol.com of Expert.nl en neem de tijd alvorens je een stofzuiger besteld. Gezien het bedrag loont het zeker de moeite om onderzoek te doen en bovenstaande top 10 stofzuigers te bekijken, te bestuderen en dan pas de bestelling in orde te maken. Je vindt veel Dyson stofzuigers in de top 10. Lees meer over de geschiedenis van Dyson.

Een laatste tip is om de blogs op draadlozestofzuigers.com te lezen, zodat er straks een weloverwogen keuze kan worden gemaakt en de aankoop waarmaakt wat er van wordt verwacht.

een vrouw die een flexibele stofzuiger gebruikt om onder een bank te stofzuigen

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden