Dyson steelstofzuigers vergelijken - V8 vs V10 vs V11 vs V12 vs V15

Dyson steelstofzuigers vergelijken - V8 vs V10 vs V11 vs V12 vs V15

Dyson steelstofzuigers vergelijken - V8 vs V10 vs V11 vs V12 vs V15
8 maart 2023

Dyson is een van de meest populaire merken van stofzuigers ter wereld, en hun draadloze steelstofzuigers zijn geen uitzondering. De Dyson steelstofzuigers zijn lichtgewicht, draagbaar en krachtig, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een handige manier om hun huis schoon te maken. In deze productreview zullen we een aantal van de verschillende modellen van Dyson steelstofzuigers bespreken en hoe ze presteren volgens gebruikersrecensies.

Dyson V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute is een iets ouder model van Dyson, maar nog steeds populair bij gebruikers. Dit model heeft een maximale zuigkracht van 425 W en een batterijduur van maximaal 40 minuten, afhankelijk van het gebruik. De turboborstel maakt 'm geschikt voor zowel hoog- en laagpolig tapijt als harde vloeren. Ook dierenharen verwijder je gemakkelijk door de borstels van de turboborstel. Verder is de Dyson V8 Absolute geleverd met een accessoire speciaal ontworpen voor moeilijk bereikbare plekken en is de steelstofzuiger voorzien van een volledig vooruitstrevend filtratiesysteem.

dyson V8 Absolute steelstofzuiger

Accuduur Dyson V8 Absolute: 40 min
Motorvermogen Dyson V8 Absolute: 425W
Max motor speed (RPM) Dyson V8 Absolute: 107.000
Inhoud stofresevoir Dyson V8 Absolute: 0.54L
Volledig vooruitstrevend filtratiesysteem

Verkrijgbaar vanaf € 349,-

Andere Dyson V8 modellen

Dyson V8 Origin (vanaf € 279,-)

Dyson V8 Extra (vanaf € 299,-)

Dyson V8 Total Clean (vanaf € 349,-)

Dyson V8 Absolute+ (vanaf € 428,-)

Dyson V10 Absolute

De Dyson V10 Absolute is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en handige steelstofzuiger. Dit model heeft een maximale zuigkracht van 151 AW en een batterijduur van maximaal 60 minuten, afhankelijk van het gebruik. Het heeft ook een geavanceerd filtratiesysteem dat tot 99,97% van de deeltjes opvangt. Het heeft drie verschillende reinigingsmodi om zich aan te passen aan verschillende schoonmaakbehoeften.

Gebruikersrecensies van de Dyson V10 Absolute zijn over het algemeen positief. Mensen zijn onder de indruk van de zuigkracht en de batterijduur, die lang genoeg is om een hele verdieping van een huis schoon te maken. Het apparaat wordt ook vaak geprezen om zijn veelzijdigheid, dankzij de drie verschillende reinigingsmodi. Een nadeel dat vaak wordt genoemd, is de prijs van dit model, aangezien het duurder is dan sommige andere opties op de markt.

Accuduur Dyson V10 Absolute: 60 min
Motor vermogen Dyson V10 Absolute: 525 W
Max motor speed (RPM) Dyson V10 Absolute: 125.000
Maximale zuigkracht Dyson V10 Absolute: 151 Aw
Inhoud stofresevoir Dyson V10 Absolute: 0.76L
Gewicht Dyson V10 Absolute: 2.67 Kg

Verkrijgbaar vanaf € 499,-

Andere Dyson V10 modellen

Dyson V10 Origin (vanaf € 429,-)

Dyson V10 Total Clean (vanaf € 499,-)

Dyson V10 Motorhead (vanaf € 499,-)

Dyson V11 Absolute

De Dyson V11 Absolute is de nieuwste steelstofzuiger van Dyson en beschikt over enkele geavanceerde functies die niet te vinden zijn in eerdere modellen. Dit model heeft een maximale zuigkracht van 185 AW en een batterijduur van maximaal 60 minuten, afhankelijk van het gebruik. De Dyson V11 Absolute heeft een geïntegreerde LCD-scherm dat de resterende batterijduur en prestaties aangeeft. Het heeft ook een automatische aanpassing van de zuigkracht die zich aanpast aan de vloerbedekking.

Gebruikersrecensies van de Dyson V11 Absolute zijn overwegend positief. Mensen zijn onder de indruk van de zuigkracht en het gemak van gebruik. Het apparaat wordt vaak geprezen om de automatische aanpassing van de zuigkracht, die volgens gebruikers zeer effectief is en tijd bespaart. De batterijduur van 60 minuten is ook een pluspunt voor veel gebruikers, aangezien het lang genoeg is om een hele verdieping van een huis schoon te maken.

dyson v11 steelstofzuiger

Accuduur Dyson V11 Absolute: 60 min
Motor vermogen Dyson V11 Absolute: 525 W
Inhoud stofresevoir Dyson V11 Absolute: 0.76L
Gewicht Dyson V11 Absolute: 3 Kg

Verkrijgbaar vanaf € 599,-.

Dyson V12 Slim Absolute

De Dyson V12 is een krachtige en veelzijdige steelstofzuiger die is uitgerust met enkele van de nieuwste technologieën van Dyson. Het beschikt over een Hyperdymium-motor die tot 150 AW aan zuigkracht kan leveren. Het heeft ook een batterijduur van maximaal 60 minuten, afhankelijk van het gebruik. Het apparaat is uitgerust met een geavanceerde LCD-scherm dat informatie over de batterijduur en de zuigkracht weergeeft.

Gebruikersrecensies van de Dyson V12 zijn overwegend positief. Mensen zijn onder de indruk van de zuigkracht van dit apparaat, die volgens gebruikers beter presteert dan eerdere modellen van Dyson. Het apparaat wordt ook geprezen om zijn veelzijdigheid, dankzij de verschillende accessoires die worden meegeleverd. Gebruikers vinden het ook handig dat het apparaat een uitneembare batterij heeft, zodat deze kan worden vervangen als dat nodig is.

Een nadeel van de Dyson V12 is de prijs. Dit model is duurder dan veel andere opties op de markt, waardoor het voor sommige mensen misschien geen haalbare optie is. Bovendien hebben sommige gebruikers geklaagd over het feit dat het apparaat relatief zwaar is, wat het moeilijker kan maken om gedurende langere periodes te gebruiken.

Geluidsniveau 73 dB
Stofzuigerzak of zonder stofzak Zakloos
Capaciteit verzamel reservoir 0.35 l
Hepa luchtfilter Hepa
Gebruikstijd laagste stand 5 minuut
Gebruikstijd hoogste stand 60 minuut
Oplaadtijd 4 uur
Voedingstype Accu
Type zuigmond Combizuigmond
Gewicht 7000 g

Verkrijgbaar vanaf € 749,-.

Andere Dyson V12 modellen

Dyson V12 Detect Slim Absolute (vanaf € 649,-)

Dyson V15 Detect Absolute

De Dyson V15 Detect Absolute is een van de nieuwste modellen van Dyson steelstofzuigers en beschikt over enkele geavanceerde functies die niet te vinden zijn in eerdere modellen. Het beschikt over een Hyperdymium-motor die tot 240 AW aan zuigkracht kan leveren. Het heeft ook een batterijduur van maximaal 60 minuten, afhankelijk van het gebruik. Het apparaat is uitgerust met een geavanceerde LCD-scherm dat informatie over de batterijduur en de zuigkracht weergeeft.

Een van de unieke functies van de Dyson V15 is de Laser Slim Fluffy-vloerzuigmond, die gebruik maakt van laserstralen om stof en vuil op te sporen die anders moeilijk te zien zouden zijn. Het apparaat is ook uitgerust met een geavanceerd filtratiesysteem dat tot 99,99% van de deeltjes opvangt. Dankzij de Piëzo sensor zie je precies wat voor stof en vuil je opzuigt. Zo ga je niet onnodig 5 keer over dezelfde plek. Deze zuigmond heeft een anti-klittechnologie, net als de schroefvormige klitvrije borstel. Hierdoor hoef je nooit meer haren uit je stofzuiger te knippen. Daarnaast heeft de parketborstel een groene lichtstraal. Deze maakt alle stofdeeltjes goed zichtbaar. De steelstofzuiger is na 4,5 uur weer volledig opgeladen.

dyson v15 detect absolute steelstofzuiger

Gebruikersrecensies van de Dyson V15 zijn overwegend positief. Mensen zijn onder de indruk van de zuigkracht van dit apparaat en de unieke Laser Slim Fluffy-vloerzuigmond. Het apparaat wordt ook geprezen om zijn geavanceerde filtratiesysteem, dat zorgt voor een schone en gezonde omgeving. Het apparaat is ook relatief lichtgewicht, waardoor het makkelijk te bedienen is.

Andere Dyson V15 modellen

Dyson V15 Detect (vanaf € 569,-)

Dyson Detect Absolute+ (vanaf € 798,-)

 

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden